top of page

Osebni podatki in GDPR

Obdelava in hramba osebnih podatkov

Ponudnik je odgovoren za hrambo in obdelavo podatkov, ki jih pridobi za sklepanje posla.

Kupec (naročnik) storitve in člani ekipe imajo pravice vezane na hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih prostovoljno date ponudniku storitve, da lahko le ta izvede naročeno storitev. V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ima kupec (naročnik) storitve pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave podatkov, pravico do izbrisa ter pravico do prenosljivosti podatkov. Zahtevo za uveljanje pravic mora podati pisno na elektronski naslov 360peskovnik@gmail.com.

Osebne podatke kupca (naročnika) storitve in članov ekipe ponudnik zbira za namen za katerega je kupec posredoval podatke. Ponudnik lahko podatke uporabi samo za izvedbo naročene storitve - ponudnik podatke obdeluje in hrani izključno na podlagi kupčevega soglasja ali na podlagi pogodbe.

Osebne podatke, ki jih ponudnik prejme za namen izvajanja nagradne igre ponudnik hrani v skladu z veljavnimi zakoni, ki zadevajo ravnanje z osebnimi podatki pri nagradnih igrah.

Osebne podatke, ki jih ponudnik prejme ob prijavi na ponudnikove e-novice (spletni novičnik) ponudnik hrani do preklica. Ponudnik bo po e-novicah obveščal o novih igrah, spremembah terminov, drugih posebnih dogodkih, relevantnih promocijah in nagradnih igrah. Prejemnik e-novic se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja e-novic tako da piše na 360peskovnik@gmail.com.

Osebne podatke ponudnik hrani 5 let od prejema.

Fotografiranje

Kupec (naročnik) storitve in člani ekipe s podano izjavo pred začetkom igre ali po koncu igre dovoljujejo objavo fotografije na spletni strani ter družbenih omrežjih ponudnika in promocijskih vsebinah ponudnika.

 

Fotografije se hrani do izteka namena obdelave, za katerega je bila fotografija narejena.

Strinjanje z objavo fotografije ni pogoj za nakup storitve.

bottom of page